Αυγός Σταύρος

Αγγειοχειρουργός

Ο ιατρός Σταύρος Αυγός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ειδικεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του συμμετείχε σε πλήθος αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων καλύπτοντας όλο το φάσμα της ανοικτής και ενδαγγειακής χειρουργικής και την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS), της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (HSVS) καθώς και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με ομιλίες και παρουσιάσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στις νέες τεχνικές αντιμετώπισης των κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας με Laser. 

Μετά το πέρας της ειδικότητάς του παρέμεινε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα και εκτελεί χειρουργεία σε συνεργαζόμενες ιδιωτικές κλινικές. Ειδικεύθηκε στη χρήση υπερήχων στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αττικόν και έχει πιστοποίηση τέλεσης αγγειακών υπερήχων (Triplex).

Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής στην Α’ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Mediterraneo Hospital, και επιστημονικός συνεργάτης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.